Aktuelna ponuda

Originalni rezervni delovi Kia | Originalna dodatna oprema Kia | Economy Line za starija vozila | Povoljni sezonski pregledi

Uštedite novac dodatnim naplacima

Izborom dodatnih naplataka za Vašu Kiju, za Vas izrađujemo zimske ili letnje setove točkova što Vam donosi brojne prednosti. Sa dva seta uštedećete novac na ponovnoj montaži, naglasićete svoj stil i izbeći upotrebu istih točkova u svim vremenskim uslovima.

Pogledajte ponudu Kia naplataka

Dezinfekcija putničke kabine i sistema klimatizacije u vozilu

Da li ste za vreme trajanja pandemije COVID-19 imali simptome infekcije, ali ste zbog hitnih obaveza morali da koristite vozilo?

Saznajte više

Vrhunska auto sedišta za bezbrižnu sigurnost dece

Auto sedišta za decu iz naše ponude su proizvodi vodećeg nemačkog proizvođača koji, ispunjavanjem međunarodnih standarda ECE R44 / 04, osiguravaju najvišu zaštitu Vaše dece tokom vožnje.

Saznajte više

Originalni rezervni delovi

Originalni rezervni Kia delovi napravljeni su posebno za Vašu Kiju. Briga i stručnost u razvoju delova prisutna je i u odabiru materijala i konstrukciji. Garantujemo njihovo dugogodišnje kvalitetno delovanje.

Pogledajte originalne rezervne delove

Economy line

Rezervni delovi linije Economy Line namenjeni su odabranim Kia vozilima starosti iznad 5 godina. Potpuno su prilagođeni Vašem vozilu i nude Vam jednaku sigurnost i kvalitet kao i originalni delovi, ali po nižoj ceni. Ušteda u odnosu na originalne rezervne delove u proseku iznosi oko 30%.

Više o delovima Economy Line

Prijavite vozilo na servis

Prijava na servis
Opseg i cena proizvoda iz ponude opreme za nadogradnju zavise od modela vozila, opreme vozile i godine proizvodnje. Fotografije u katalogu su simbolične. Sve ponude uključuju PDV i mogu se menjati. Ponuda važi do isteka zaliha. Povremeno se može dogoditi da proizvodi zbog veće potražnje nisu privremeno dostupni. U ponudu nisu uključeni troškovi montaže, osim ako nije navedeno drugačije. Ponude su dostupne u ovlašćenom Kia servisu. Zadržavamo pravo na štamparske greške i promene. Reprodukcija sadržaja, a i sažetaka, samo uz pismeno dozvolu KIA AUTO d.o.o., Auto-put za Novi Sad 98, 11080 Beograd-Zemun.

Obaveštenje

Tehnologija ’’Cookie’’ omogućava nam da vam pružimo maksimalan doživljaj naše internet stranice. Molimo vas da označite ako se slažete s upotrebom ove tehnologije.

Slažem se Pročitajte više